Despre mine

Ce ai vrea să știi despre mine? Este important pentru mine să știu ce anume te atrage înspre pagina mea.

Din punctul meu de vedere, cel mai greu este să vorbesti despre sine. Mai ales atunci când încerci acest exercițiu al sincerității față de propria persoană în primul rând dar și față de ceilalți.

Sunt un om ca și tine, cu părți bune, cu alte parti ce sunt încă în formare dar și cu fragmente uscate pe care nu am mai reușit să le corectez. Nu pot să mă prezint doar cu sclipirile pe care le am. Cred cu tarie că omul se tot modelează pe parcursul vieții și nu este niciodată un „produs finit” la care nu se mai poate umbla. Mulți ani am crezut că viața este o alergatură dupa perfecțiune și am încercat și eu, ca și tine poate, să demonstrez, să bravez, să mă împing până la limită. Pas cu pas, cu multa oboseală, căderi și ridicări, am descoperit (și încă descopăr) că orizontul perfecțiunii așa cum o percepe lumea în care trăim este de neatins, iar goana după ea nu face decât să te sleiască de puteri. I-am înțeles și i-am iertat pe cei care mi-au vândut perfecțiunea ca pe bunul suprem de dobândit dar și ca pe acel ceva care te face să te simți din casta aleșilor. M-au păcălit un pic. Călătoria pe îndelete, asumarea propriilor particularități și ochii către cer sunt mai de folos.

Așadar, aici sunt astăzi: mamă a 5 copii, soție a unui fost sportiv de performanță, femeie cu multiple căutări de natură spirituală, istorică, culturală dar și o cautare perpetuă de sine și sens, implicată în activități de natură filantropică, manager al unor proiecte din arii diferite grație unei formări multidisciplinare către care mi-am îndreptat pentru mulți ani atenția și despre care vă voi povesti în materialele pe care le voi publica aici. Am avut șansa de a locui în mai multe tari și orașe din Europa și am învățat din teren și nu doar din cărți despre mentalități, cutume, clișee dar și comunități, sisteme educaționale, credință, valori si principii. Experințele de viată dar și procesul contiuu de formare m-au adus în punctul de a crea acest blog, la insistențele unor oameni care mă iubesc așa cum sunt și mă văd ca pe o persoană ce are ceva de spus.

Sper să petrecem timp de calitate împreună, aici, pe pagina mea.

Cu gânduri bune,

Andreea